ontspanningsmassage in mijn praktijk in Veenendaal
Zachte materialen zorgen voor een optimale beleving van de ontspanningsmassage.

In mijn praktijk in Ede geef ik ook ontspanningsmassage. Ideaal voor iedereen met een druk bestaan. Even er tussenuit in een veilige, vertrouwde omgeving. Mijn professionele praktijk is comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Een behandeling begint altijd met een kort intakegesprek om eventuele klachten te bespreken. Bij een vervolgsessie bespreken we eerst ook hoe het is gegaan na de vorige sessie. De behandeling wordt per keer helemaal op jou afgestemd. Na de massage staan we kort even stil bij je ervaringen tijdens de sessie.

Olie voor ontspanningsmassage

olie in mijn praktijk in veenendaal
Voor de ontspanningsmassage gebruik ik geschikte olie van topkwaliteit.

Ik geef de massage met warme olie. Dit helpt om tot rust te komen en om lichamelijke klachten te verlichten. Een cadeau voor jezelf!

Na een ontspanningsmassage met olie krijg ik vaak de reactie van de klant dat deze een diepe ontspanning ervaart en het gevoel heeft dat het weer stroomt in het lichaam.

Zo behandel ik regelmatig een man met nek- en schouderklachten. Na de massage voelt hij zich weer fit en ontspannen.

Voor een andere klant betekent de massage telkens een verlichting van haar klachten aan onderrug en bekken, en heeft ze weer nieuwe energie om aan de slag te gaan met haar drukke leven.

Wat zeggen klanten van mijn ontspanningsmassage?

Na een drukke periode voel ik aan mijn hele lichaam, en met name aan mijn nek en schouders, dat het weer de hoogste tijd is voor ontspanningsmassage. Ik maak dan een nieuwe afspraak en ik tel de dagen af! Na de behandeling ontspanningsmassage voel ik me weer uitgerust en fit. Ik hou dat gevoel nog dagenlang vast. Martin Velthuizen

Na de heerlijk ontspannende massage heb ik de hele nacht doorgeslapen, ik werd uitgerust en soepel wakker; dat was lang geleden.

Tarieven

Ontspanningsmassage in mijn praktijk in Ede:

  • 90 min: 77 euro
  • 75 min: 67 euro
  • 60 min: 57 euro
  • 45 min: 45 euro
  • 30 min: 30 euro
  • 8e massage gratis

In overleg is het ook mogelijk om ontspanningsmassage als “masseur aan huis” te komen geven.

Afspraak

Een afspraak voor een behandeling is snel gemaakt: u kunt mij bereiken op 06-1106 5532.

Een massage op de tafel nog een stap te ver? Misschien is mijn stoelmassage iets voor u!