Reviews juni 2019

Patrick (29 jaar)

Aangename massage met een lekker relax muziekje erbij. Hij weet de juiste druk te zetten tijdens de massage. Voel mij altijd helemaal ontspannen na afloop van de massage.

Nikki (30 jaar)

Heerlijke ontspanningsmassage op de stoel, die afgestemd wordt op de behoeftes/wensen. Ook tijdens de massage wordt er gevraagd of de druk naar wens is. Huub is een zeer prettig persoon.

John (35 jaar)

Je kunt per massage aangeven waar je die dag aandacht voor wil hebben. Je krijgt een rustige en duidelijke uitleg. Totaal ontspannen na afloop en het snoepje aan het eind maakt het extra leuk.

Anneke (31 jaar)

Huub is zeer vriendelijk en begaan met de mensen op zijn stoel. Altijd vraagt hij even wat hij “vandaag voor je kan doen” en ook tussentijds controleert hij of de druk prettig is. Een ideale onderbreking van de werkdag.

Hakim (42 jaar)

Voor de eerste keer in mijn leven een massage ontvangen. Wauw, wat een fijne stoelmassage geeft Huub! Vooraf had ik veel spanning rond mijn nek, dat voelde pijnlijk. De massage geeft heel veel ontspanning. Een bijzonder fijne ervaring!

Nadine (27 jaar)

Fijne massage en Huub luistert goed naar wat wel/niet prettig is en past daarop zijn massages aan. Ideale manier om even kort te ontspannen op het werk. Ik zou het zeker aanraden!

René (34 jaar)

Van begin tot het eind erg prettig en ontspannend. Huub vertelt wat hij wil gaan doen en vraagt of de massage bij jou de juiste plekken raakt met de juiste druk.

Lisa (33 jaar)

Fijne, persoonlijke aanpak. Goede stevige massage!

Reviews mei 2019

Liesbeth (35 jaar)

Heerlijk! Huub is rustig, duidelijk en stelt me op mijn gemak. Houdt rekening met pijnlijke spieren, stemt massage daarop af.

Annelies (29 jaar)

Als zeer prettig ervaren. Je komt na 20 minuten echt anders de kamer uit. Compleet ontspannen!

Ilse (31 jaar)

Een bijzondere ervaring hoe ontspannend een stoelmassage kan zijn. Heerlijk rustig en ontspannen!

Miriam (44 jaar)

Zeer prettig en ontspannend!

Terry (20 jaar)

Fijne aangepaste massages!

Gert (56 jaar)

Huub is een vriendelijk en prettig mens. Zijn massages zijn rustgevend en hij speelt in op je persoonlijke behoefte. Ik zou hem zeker aanbevelen.

Luuk (25 jaar)

Heerlijke massage, er wordt altijd netjes gevraagd of je wensen/voorkeuren hebt.

Saskia (54 jaar)

Aangename ontspanning tijdens werktijd. Medewerkers komen met een lach op hun gezicht terug op de afdeling .