Stoelmassages bij evenementen

Stoelmassages laten uw bedrijf opvallen bij een evenement

Stoelmassages tijdens evenementen zijn een ideale manier om uw bedrijf te promoten. Tegelijkertijd geeft het u de kans om uw medewerkers eens te verrassen en ze in het zonnetje te zetten! Ik geef regelmatig stoelmassages bij evenementen zoals personeelsdagen of IT-beurzen.

Een verrassing voor zowel medewerkers als bezoekers

Ik hoor vaak positieve reacties van mensen die nog nooit eerder een stoelmassage hebben gehad. Ze vinden het een hele verrassing.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten!

Hieronder vindt u mijn telefoonnummer en e-mailadres. Alvast een offerte aanvragen? Dat kan. Klik hieronder op ‘Vraag een offerte aan’.

Reviews

Hakim (42 jaar): “Voor de eerste keer in mijn leven een massage ontvangen. Wauw, wat een fijne stoelmassage geeft Huub! Vooraf had ik veel spanning rond mijn nek, dat voelde pijnlijk. De massage geeft heel veel ontspanning. Een bijzonder fijne ervaring!”- 2019

Ilse (31 jaar): “Een bijzondere ervaring hoe ontspannend een stoelmassage kan zijn. Heerlijk rustig en ontspannen!” – 2017

Neem gerust contact op als u meer wilt weten!

Hieronder vindt u mijn telefoonnummer en e-mailadres.