Massagepraktijk Huub Pardoel verzorgt ook stoelmassage in Veenendaal , Ede, Wageningen, Rhenen en omstreken. Een stoelmassage wordt gegeven in een speciale stoel waarin je ontspannen zit. De massage wordt door de kleren heen gegeven. Deze stoelmassages kenmerken zich door rust, ontspanning en aandacht voor plekken met spanning of pijnklachten. De massage wordt  afgestemd op jouw voorkeuren en op de aanwezige klachten, die in een kort intakegesprek worden besproken.

Mijn motivatie voor stoelmassage

Het geeft mij veel voldoening om met een korte massage een diepe ontspanning te bereiken bij een klant. Daardoor kan hij of zij in drukke tijden rust in zijn/haar hoofd krijgen, en daardoor opgebouwde spanningen in nek, schouders en rug laten wegstromen.

Daarnaast motiveert het me om klanten met veel zittend werk in beweging te houden en te voorkomen dat ze langdurige en vervelende klachten krijgen. Het feit dat ik ook jarenlang zittend werk heb gedaan geeft mij hierbij veel herkenning en motivatie”.

Ervaringen klanten na stoelmassages

ik voelde het tintelen vanuit mijn nek naar mijn rug en vingers
eerst voelde mijn rug pijnlijk en stijf, na de massage kwam er veel ontspanning in mijn rug, heel fijn
Huub werkt rustig en bouwt geleidelijk aan de druk op, waardoor ik voldoende tijd heb om te ontspannen in gevoelige plekken; dat werkt heel fijn

Lees nog veel meer reacties op mijn stoelmassages bij bedrijven.

Stoelmassage in Ede

Met mijn massagestoel verzorg ik stoelmassage in Ede en ruime omstreken.

De behandeling is geschikt voor iedereen die zichzelf (of een medewerker) een moment van ontspanning gunt. Ideaal als je veel zittend werk doet en eventueel klachten ervaart rondom nek, schouders en rug.

Informeer naar de mogelijkheden voor stoelmassages aan huis, bij bedrijven en op diverse locaties zoals evenementen, personeelsuitjes, feesten, beurzen, schoonheidssalon, parfumerie e.d.

Met name in de regio Ede-Veenendaal-Wageningen-Rhenen-Tiel ben ik regelmatig op verschillende plekken aanwezig om kennismakingen met de stoelmassage te geven.

Tarieven stoelmassage voor bedrijven:

  • 30 min: 30 euro
  • 20 min: 20 euro
  • 15 min: 15 euro
  • voor stoelmassages bij bedrijven wordt altijd een passende offerte opgesteld rekening houdend met het aantal massages en de frequentie
  • bovenstaande bedragen zijn exclusief btw

Zie ook deze pagina met tarieven voor stoelmassages aan particulieren.