Een massage aan huis of bij Beautycentrum Veenendaal

ontspanningsmassage ede

Gun uzelf thuis of in Ede en Veenendaal een moment van ontspanning

Bent u toe aan een moment van ontspanning? Even helemaal een moment voor uzelf? En heeft u klachten rondom nek, schouders of rug? Dan is een ontspanningsmassage aan huis ideaal. Maar ook als u geen klachten heeft, is een ontspanningsmassage een weldaad.

Komt u voor de massage liever naar mijn praktijk? U kunt terecht in mijn praktijk in Ede en bij mijn praktijk bij Beautycentrum Veenendaal.

Voor iedereen die in de regio Ede-Veenendaal-Wageningen-Rhenen-Arnhem woont

Graag kom ik bij u aan huis voor een ontspanningsmassage van 60, 75 of 90 minuten. Ook ideaal voor stellen die allebei een massage willen ontvangen.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten!

Hieronder vindt u mijn telefoonnummer en e-mailadres.

Reviews

Linda (29 jaar) en Erik (33 jaar): “We hebben enorm genoten van volledige ontspanning”
“Huub is bij ons aan huis gekomen voor een ontspanningsmassage, ideaal in deze coronatijden. We hebben enorm genoten van volledige ontspanning en genoeg druk om lekkerder in je lijf te zitten. Huub is zeer prettig in de omgang en communicatie: zeker voor herhaling vatbaar!” – 2020

Marieke (55 jaar): “Na een klein uur kwam ik met een gelukzalig gevoel van de tafel”
“Omdat ik regelmatig wat langere wandelingen maak, had ik een lichaamsmassage afgesproken bij Huub. Heerlijk leek het mij als diverse spieren weer eens wat losgemaakt zouden worden. Na een klein uur kwam ik met een gelukzalig gevoel van de tafel. Huub masseerde mijn nek, schouders, rug en benen en wat ik vooral erg prettig vond, is dat hij regelmatig afstemde of de druk fijn was, harder of zachter moest. Soms heb ik behoefte aan wat steviger, soms juist niet, dit maakt Huub denk ik voor veel mensen zeer toegankelijk.” – 2019