Nieuwsbericht 29 mei 2021

geplaatst in: Nieuws | 0

Nu ook massage in Veenendaal

Voor een massage in Veenendaal kunt u nu ook bij mij terecht bij Beautycentrum Veenendaal, waar ik als masseur ben begonnen.
Dit gezellige Beautycentrum met o.a. een kapsalon, schoonheidssalon, pedicure, laserontharing en masseur is gelegen aan de Prins Bernhardlaan 34 in Veenendaal.

Voor een afspraak kunt u me bellen: 06 11 06 55 32

Kennismaking met massage in Veenendaal

Wilt u een massage uitproberen bij Beautycentrum Veenendaal? Dan kunt u profiteren van een kennismakings-korting van 20%.

Effecten van de massages

Mijn massages zijn gebaseerd op de volgende opleidingen en cursussen: Shiatsu, Integratieve Massage, Massages met Rebalancing-technieken, Klassieke Massage (Esoterra), Stoelmassage Practitioner en Professional (Esoterra), Bamboe Stoelmassage.

Bij de stoelmassages, waarbij u heel ontspannen voorover in de massagestoel zit, werk ik over de kleding heen en gebruik ik als aanvulling een bamboe-stok. Voor de ontspanningsmassages werk ik met warme olie.

De volgende effecten zijn het gevolg van mijn massages: ontspanning en bewustwording in het lichaam; betere verdeling van de energie over het lichaam; ontspanning van spieren en verlichting van eventuele klachten; betere doorbloeding en aan- en afvoer van voedings- en afvalstoffen naar de spieren.

Recente reviews

• “Huub is bij ons aan huis gekomen voor een ontspanningsmassage. We hebben enorm genoten van volledige ontspanning en genoeg druk om lekkerder in je lijf te zitten. Huub is zeer prettig in de omgang en communicatie: zeker voor herhaling vatbaar!”

• “Bedankt voor de fijne aandachtige ontspanningsmassage. Ik voel me ontspannen en opgeladen”

• “Super fijn om weer helemaal tot rust te komen met de stoelmassage; een aangename verrassing dat je zo heerlijk ontspannen zit in deze stoel, echt genieten deze massage”

• “De massage tussen mijn schouderbladen raakte precies de kern, dat doet goed”

• “Heel prettig de stoelmassage, ik voelde het op mijn rug helemaal opengaan toen de spieren zich konden ontspannen”

Graag tot gauw!